Referat Julekoncertudvalget

 

 

 

Referat fra det fælles Julekoncertudvalg

 

fredag den 28. Maj 2021 kl. 10.00

 

Afholdt i Ordensbygningen i Næstved,                                      Deltagere:

 

Str. Lene Jørgensen og Str. Ingelise Nielsen fra søsterloge 81 Gratia,Br. Bent Thorborg og Br. Jørn Haaber Christiansen, broderloge 12 Herluf Trolle, og  Br.Leif Jensen fra broderloge 107 Suså.

 

 

Der var afbud fra Str. Lis Kamper og Str. Lene Hansen fra søsterloge 10 Borgitte Gjøe.jacob

 

Til mødet var også indbudt broder Niels Christian Gruener fra loge 12 og broder

 

Lars Noltensmeier fra loge 107.

 

De to sidstnævnte brødre var af deres overmestre blevet udpeget til at erstatte John Artmur fra loge 107, der havde meldt sig ud af Ordenen, og Br. Bent Thorborg fra loge 12, der p. gr. af rejser og medvirken i andet udvalg bad om at blive afløst. Formanden for udvalget, br. Jørn Haaber, takkede br. Bent Thorborg for hans store indsats med samling af alle mails og papirer, både  fysisk og på en såkaldt " Key ".

 

" Key"en blev straks givet videre til br. Leif Jensen, og papirerne blev givet til br. Niels Gruener , som hermed fik sin første opgave. Formanden bød de nye medlemmer af udvalget velkommen og håbede på et godt samarbejde.

 

 

Årets julekoncert er fastlagt til søndag den 5. December 2021 kl. 16.00 i Sct. Peders Kirke i Næstved og i samarbejde med organist Chr. Kampmann Larsen og Sct. Peders Kirkes Pigekor.

 

Str. Ingelise Nielsen har haft det store held at kunne engagere årets solister, nemlig

 

DE TRE KONGELIGE TENORER med sopranen Dorthe Elsebet Larsen, til en samlet pris på ialt kr. 31.350. Kontrakten er udformet således, at hvis koncerten af forskellige årsager må aflyses, kan dette ske uden beregning. Udvalget har tidligere besluttet at undlade at søge tilskud fra logerne i år. Kassebeholdningen er knap kr. 26.000.

 

På dette møde besluttede vi, at billetprisen skulle være kr. 250,- pr. stk.

 

Br. Leif Jensen fik til opgave at kontakte trykkeriet vedr. billetter, plakater m.m.

 

Der har allerede været forespørgsler til kunstnernes agentfirma om, hvor på Sjælland de giver koncert i år, så str. Ingelise laver i samarbejde med agenten et indlæg på Facebook herom, med mulighed for at købe. De Tre Kongelige Tenorer er meget populære, og vi ser frem til en god koncert. Søstre og brødre i vore loger kan henvende sig til koncertudvalgets medlemmer fra deres loge om køb/forudbestillinger. Det blev besluttet, at der forud for hvert møde skal være en dagsorden, samt at der udformes en tjekliste med opgavefordeling til før, under og efter koncerten. Ligeledes vil udvalget anmode br. Flemming Wrist-Knudsen fra loge 107 om at være pressekontakt for dette års koncert.

 

Mødet sluttede kl. 11.15. Næste møde er fastlagt til tirsdag den 10. August 2021 kl. 10.00 i ORDENSBYGNINGEN i Næstved.

 

 

På udvalgets vegne, MBH i VKS !

 

Jørn Haaber Christiansen, formand

 

>

 

 

 

 

 

 

 

14.00 Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}