Tirsdag den 18. juni 2019 kl. 16:00

 

Tirsdag den 3. september 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde,

Alle brødres dag, Indlæg ved donationsmodtager fra 2018 (Næstved Gymnasium)
Menu: Hamburgerryg m. kartofler, grøntsager, og is

 

 

Tirsdag den 10. september 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde,

Mindestund for broder Jørgen Vilhelm Pedersen. Foredrag v. br. skatmester, "Farfar fortæl om dine erindringer".

Menu: Fyldt kyllingebryst, salat kaffe og kage

 

 

Tirsdag den 17. september 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde.

Informationsaften, Underholdning ved seniorkoret, Ballot - genoptagelser

Menu: Kalveculotte m. bønner, champignons, trifli dessert

 

Tirsdag den 24. september 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde: 

Stafet

Menu: Skinkeschnitzel m. kartofler, ærter og løg, citronfromage

Tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde.

Genoptagelser. Tildeling af eksmesterstjerne

beretning om udsendelser i Cambodia v. br. Søren Fahnøe,  m.v.

Menu: Smørrebrød, lunt og ost

 

 

Tirsdag den 8. oktober 2019 kl. 18:30

Kort møde:  

Bankospil - aften m. ledsagere - NB! Bemærk tidspunktet

Menu: Gammeldags oksesteg, islagkage

Tirsdag den 15. oktober 2019 kl. 19:00

Eget møde flyttet

til loge 65 Morgenstjernen.

Aftenens program: Planlagt indvielse. - NB Bemærk tidpunkt. Påklædning: kjole? nærmere oplysning herom senere

 Menu: bestemmes af loge 65

Tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde. 

Indvielse Kjole

Menu: krebinetter m. grønærter kaffe og kage

 

Tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Gradearbejde Kærlighedsgraden.

Orientering om forslag der skal til behandling på Storlogemødet v Storrepræsentan.  Kjole

Menu: Mørbradgryde, kaffe og kage

 

Tirsdag den 5. november 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Foredrag

Menu: Laks m. grøntsager,hollandaisesovs, kaffe og kage

 

 

Tirsdag den 12. november 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Revisionsudvalgets beretning om revisionen af april og juli kvartal.

Budgetforslag. Referat fra Landsovermestermødet

Menu: Hakkebøf, pandekager med is

 

Tirsdag den 19. november 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Tildeling af 25 års hæderstegn  Poul Erik Dalby Andersen- og Christian Engelhardt -  Kjole

Ejendomsudvalgets beretning om driften og det godkendte budget for 2020

Menu: Andesteg m. tilbehør. Dessert pandekager m. is

 

 

Tirsdag den 26. november 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Stafet, referat fra halvårsmødet i september.Budget godkendelse.XX

 Menu: Stegt flæsk, kaffe og kage

Tirsdag den 3. december 2019 kl. 19:30

Arbejdsmøde

Menu: Julebord

Tirsdag den 10. december 2019 kl. 19:00

Intet møde:

Julestemning med ledsagere. NB Ændret mødetidspunkt

Menu: Flæskesteg, risalamande

 

Tirsdag den 24. december 2019 kl. 16:00

Juleaften for enlige og ældre

NB kl. 16.00

Menu: Julemenu

Lørdag den 28. december 2019 kl. 14:00

Juletræsfest

for børn og børnebørn

Arrangeret i samarbejde med søsterloge 10 Birgitte Gjøe

Menu: Smørrebrød efter bestilling

 

Onsdag den 1. januar 2020 kl. 14:00

Nytårsmøde : Bemærk tidspunt

for brødre med ledsagere

Champagne og kransekage

Tirsdag den 7. januar 2020 kl. 19:30

 

Tirsdag den 7. januar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 14. januar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 21. januar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

 

Tirsdag den 28. januar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 4. februar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 11. februar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 18. februar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 25. februar 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 3. marts 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 10. marts 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 17. marts 2020 kl. 19:30

Tirsdag den 24. marts 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 31. marts 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 7. april 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 14. april 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 21. april 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 28. april 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 5. maj 2020 kl. 19:30

Arbejdsmøde:

Menu:

Tirsdag den 12. maj 2020 kl. 19:30